Farvning

Farvning

Farvning af håret, er en enestående måde at få sin frisure til at stråle igennem på. Den personlige flare og det fornyede look en ny hårfarve bringer er noget vi er meget glade for at kunne tilbyder her hos Salon Bellis.

Vi er meget erfarne med hårfarver og sørger altid for at tager kunden med i hele processen og give vores input når de ønsker det eller når der er behov for det.

Vi tilbyder naturligvis farvning af hår til både mænd og kvinder. Samt hår i alle længder og former.

Hårfarve muligheder

Vi kan give dig lige den hårfarve du ønsker. Leder du efter den beskedne lyse glans, den mørke elegance eller føler du dig eventyrlig og ønsker en stærk nuance som rød, blå, violet, osv. Uanset hvad du har i tankerne står vi klar til at opfylde dine ønsker.

Kun fantasien og sætter grænser da vi kan give dig enhver hårfarve. Har du ikke prøvet at få farvet håret før eller er du i tvivl om hvad du skal vælge? Så kan vi selvfølgelig også være behjælpelige med rådgivning og svare på spørgsmål du har omkring farvningen.

Så hvis du mangler en salon til at farve dit hår, så står vi klar med et nyt look til dig. Kontakt Salon Bellis for en ny og frisk løsning.

Kontakt os i dag