Graduering

Graduering

Sammen med alle vores andre muligheder inden for klipning, kan vi også tilbyde dig en gradueret klipning. Dette er en metode der får klipningen til at se mere luftigt og omfangsrigt ud. Samtidig vil den flotte overgang mellem niveauer give dit hår et helt anderledes look der er sit eget.

Når man udføre en gradueret klipning skal man som altid være meget opmærksom på kundens hovedform og hvilken stil der vil passe bedste til situationen. Har kunden et rundt, firkantet eller hjerteformet hovedform? Har kundens ansigt meget udtryk?

Gradueringen er naturligvis også afhængig af hvilken hårlængde der arbejdes med. Vi tilbyder selvfølgelig graduering af både langt og kort hår. Vi skal blot have afgjort hvilken vil se bedst ud på dig og hvilken en du foretrækker.

Hos Salon Bellis har vi meget erfaring med graduering. Vi tilbyder graduering af kort og langt hår, runde og spidse ansigter. Uanset hvad du ønsker inden for graduering s kan vi hjælpe dig og rådgive dig frem til den frisure du går og drømmer om.

Kontakt os

Ønsker du at dit hår skal have en graduering? Er du i tvivl om hvad der passer til dig? Vi rådgiver dig og udføre en professionel graduering så tøv ikke med at kontakte os. Vi opfylder gerne dit ønske om en ny frisure.

Kontakt os i dag