Herreklip

Herreklip

Ønsker du en ny fed frisure? Måske leder du bare efter en standard klipning. Vi står klar med herreklip lige efter dine behov og ønsker. Ved du ikke helt hvilken frisure du leder efter eller hvad der passer bedst til dig? Med flere års erfaring indenfor faget kan vi rådgive dig og hjælpe dig med forslag til hvad der passer til dig og din stil.

Standard eller moderne herreklip

Som et resultat af vores erfaring har vi udviklet forskellige teknikker indenfor herreklip. Derfor kan vi både tilbyde en traditionel klipning og en moderne klipning.

Kort eller langt herreklip

har du kort eller langt hår? Skal du have en let trimning? Går du efter en man bun eller en tæt og simpel frisure? Uanset dine præferencer eller ønsker står vi klar med en frisure der passer perfekt til dig og din stil.

Hader du at sætte håret? Er voks irriterende og klistret for dig i stedet for at være behjælpelig og smart? Så anbefaler vi dig en kort og trimmet frisure.

Modsat hvis du godt kan lide at bruge lidt tid på håret anbefaler vi en lidt længere løsning eller simpelthen en langhårsfrisure. Skulle du blive træt af at sætte det lange hår er der jo altid man bun løsningen.

Hvad koster en herreklipning?

Vi mener at en ny frisure er guld værd, vi tager dog kun kr. 265,- for en normal herreklipning. Læs mere om andre priser her.

Kontakt os i dag